Haber Yazdır

Sayın Üyemiz,

5-6 Ekim 2018 tarihlerinde Hilton Bomonti Kültür Merkezinde düzenlenecek XX. Türkiye Muhasebe Kongresine katılım için gidiş dönüş organizasyonu düzenlenmiştir. 

Program aşağıda belirtilmiş olup 600,00 TL ödeme yapılacaktır. Başvuru için 11 Eylül 2018 tarihine kadar 0 256 2197300'dan Yakup Beye (Dahili 132) isim yazdırılması gerekmektedir. 

İşlerinizde başarılar dileriz.

 

Yönetim Kurulu

 

NOT: 11 Eylül 2018 tarihinden sonra yeterli çoğlunluk sağlanması halinde kongreye katılım bedeli olarak http://www.tmk2018.org/ web adresi üzerinden kayıt yapılarak 500,00 TL+KDV ayrıca ödeme yapılacaktır.  

 

 

 

1.GÜN - 04 EKİM- Sizleri Aydın’dan odamızın önünden 03 EKİM akşamı aldıktan sonra İstanbul’a ulaşıyoruz. 04 Ekimde İstanbul Şehir turu yapacağız. Dolmabahçe sarayını ve Sultanahmet meydanın gezeceğiz.Buradan sonra Gülhane parkı ve Eminönünü gezerek Boğaz turuna çıkacağız.Harika bir boğaz turundan sonra otelimize yerleşiyoruz.Otelimiz Taksim meydanında konumu çok güzeldir.Akşam dileyen misafirlerimiz İstiklal Caddesinde Beyoğlunda serbest olarak gezebilirler.

2.GÜN - 05 Ekim – Otelimizde ki sabah kahvaltımızın ardından eğitime katılacağız. Buradaki eğitimin ardından tekrar otelimize geçiyoruz.

3.Gün - 06 EKİM : Otelimzde kahvaltımızı yaptıktan sonra tekrar eğitime geçiyoruz. Buradaki eğitimimiz bittikten sonra Aydın’a dönüş yolculuğumuz başlayacaktır. Bir başka Fibar Tur seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle aldığımız noktada vedalaşıyoruz.

 

Fiyatlara Dahil Olmayan Hizmetler 
*  Öğle yemekleri

*  Müze ve ören yeri girişleri.

*  Kişisel harcamalar

*  Akşam Yemekleri


Fiyatlara Dahil Olan Hizmetler : 

* Rehberlik hizmetleri

* Seyahat sağlık sigortası

* İkramlar

* Fibar Tur Güvencesi

* Otel Konaklaması ( Oda Kahvaltı )