Haber Yazdır

Sayın Üyemiz/Aday Meslek Mensubumuz,

TÜRMOB tarafından yürütülen TÜRMOBKart projesinde gerekli teknik çalışmalar tamamlanmış olup, meslek mensuplarımızın ve aday meslek mensuplarımızın kimlik belgeleri değiştirilecektir. Kimlik belgelerinin herhangi bir yanlışlığa mahal vermeden basılabilmesi için, bu belge üzerinde yer alacak bilgilerin güncel olması büyük önem taşımaktadır.

Bu kapsamda, kartlar basılmadan evvel meslek mensuplarımızca ve aday meslek mensuplarımızca e-Birlik ve TEOS sistemleri üzerinden bilgi ve fotoğraf güncellemesi yapılması gerekmektedir. 01/01/2018 tarihine kadar bilgilerini güncellemeyen meslek mensuplarının ve aday meslek mensuplarının kimlik belgeleri, Birliğimizde mevcut bilgiler ve fotoğraflar esas alınarak basılacaktır.

Kimlik belgeleri bir sefere mahsus Birlik tarafından ücretsiz değiştirilecektir. Basılan kartta yer alan bilgilerin hatalı, yanlış veya eksik olduğu durumlarda, yeni kart ücret karşılığı basılacaktır. TÜRMOBKart kapsamında yapılacak olan başvurulara ilişkin esaslar aşağıda belirtilmiştir.

Bilgi edinmenizi rica ederim.

 

Rıza YÖRÜYEN

Başkan

 

 

* TÜRMOB Tarafından Gönderilen Yazı...lütfen tıklayınız...>>>

Ek-1 “TÜRMOBKart Bilgi Güncelleme Yardım Dokümanı”...lütfen tıklayınız...>>>

Ek-2 “Biyometrik Fotoğraf Kullanım Kılavuzu”...lütfen tıklayınız...>>>

Ek-3 “Aday Meslek Mensubu Kimlik Kartı Başvuru Yardım Kılavuzu”...lütfen tıklayınız...>>>