Sayın Üyemiz/Stajyerimiz,

Cumhuriyetimizin 99.Yılını kutlayacağımız Balomuzda birlikte olmaktan gurur duyacağız.

Katılımcıların 25/10/2022 Salı günü mesai bitimine kadar başvuru formunu mail atarak Odamız personeli Ayşen KAVURUCU’ya (0 256 2197300 Dahili:130) bilgi vermelerini rica ederiz.

Tarih&Saat           : 28 Ekim 2022 Cuma- 19.30

Yer                        :  Akarsu Park Tesisleri

(Aydın – Muğla Karayolu 4.km Efeler/Aydın)

BALO PROGRAMI   :

19.30-20.00         Açılış ve Oda Başkanı Konuşması

20.00-20.30         Ödül ve Plaket Töreni

20.30-24.00         Gala Yemeği ve Eğlence

YEMEK ÜCRETİ : 250,00 TL

(Yemekte alınan alkollü içecekler ekstradır.)

NOT: GECENİN TEMASINA UYGUN OLARAK BEYLERE KIRMIZI KRAVAT, HANIMLARA KIRMIZI FULAR HEDİYE EDİLECEKTİR. BUNA GÖRE KIYAFET TERCİH EDİLMESİ RİCA OLUNUR.

.........ÇOCUKLARA İYİ UYKULAR…...

NOTLAR      :

1-KONTENJANIMIZ SINIRLI OLUP MESLEK MENSUPLARIMIZA VE AİLELERİNE ÖNCELİK VERİLECEKTİR.

2-Kayıtlar aşağıda belirtilen mail adresine gönderilerek alınacaktır.  Mailin  gönderilmesi akabinde Odamız personeli tarafından kayıt işleminin tamamlandığına dair rezervasyon kodu belirtilerek mail gönderilecektir. Ayrıca imzalı olarak gönderilmesi gerekmemektedir.

Balo Kayıt Formu için Tıklayınız.

Mail Adresi        : aydinsmmmo@gmail.com